Webdesign

Een goede website is meer dan een mooi plaatje
Voor sommige ondernemers zelfs de belangrijkste bron van inkomsten

Responsive Webdesign

Simpel gezegd passen responsive websites zich aan aan het scherm waarmee een bezoeker de website bekijkt. Of dit nu een desktop monitor is, een tablet, of een smartphone. Er is slechts één website, waarvan de layout zich aanpast aan de resolutie van het beeldscherm. Omdat de verscheidenheid aan beeldschermresoluties alsmaar toeneemt, is dit een belangrijk punt in de ontwikkeling van een website.

In het ontwerpen van je website houden we ook daar rekening mee Controleer hier hoe Google je website beoordeelt op Mobile Friendly. Dit zegt echter niets over de snelheid, maar geeft op zijn minst aan of je op de goede weg bent.

Google blijft het zoek alggoritme aanpassen waardoor oa mobielvriendelijke websites een hogere ranking krijgen dan vergelijkbare websites welke alleen voor het desktop formaat zijn ontwikkeld.


Complete webshop

Er bestaan talloze mogelijkheden om een webshop te bouwen. Wij maken gebruik van een CMS(content management systeem) zoals Woocommerce en Magento. Met dit pakket kunt u uw webshop op eenvoudige wijze zelf bijhouden maar ook uw bestellingen beheren.

U kunt uw producten en diensten eenvoudig adverteren. Een webshop is voor iedereen wereldwijd toegankelijk. online aanwezigheid schept vertrouwen en online werkt besparend, minder adverteren in kranten of tijdschriften


WordPress & Simply-Edit

WordPress is een Content Management Systeem (CMS) waarmee we gemakkelijk een website kunt maken én onderhouden. WordPress begon ooit als simpel CMS om een weblog mee te maken. Inmiddels is WordPress veel meer dan alleen een blogging-platform en wordt het door steeds meer grote merken en bedrijven gebruikt om een website te bouwen.

Simply-edit geeft ons de mogelijkheid om alles editable te maken. Hierdoor kunnen we de klant de mogelijkheid geven zelf de website aan te passen zonder alle code poespas